SUROVA ZIMA NA PEŠTERU, EVO KAKO SE LJUDI BORE: Bitka sa smetovima traje već 2 dana, ovi putevi su neprohodni

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na Pešterskoj visoravni drugi dan zaredom traje prava bitka sa smetovima kako bi se iz snježne blokade oslobodila sela širom visoravni koja su zavijana još od nedjelje ujutru. U višim dijelovima visoravni visina snježnog prokrivača je do 40 centimetara, a smetovi prelaze i jedan metar.

2098705 pester sneg a 1 ls

Danonoćnim dežurstvom, putari novopazarskih “Puteva” uspeli su uprkos jakom vjetru i mećavu da i juče i tokom noći održe prohodnim magistralu od Novog Pazara preko Duge Poljane prema Sjenici, a iznad Duge Poljane i Brnjice smetovi su i blizu dva metra.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

2098707 sjenica sneg 1 ff

– Jutros je na terenu sva raspoloživa mehanizacija oopštinskih javnih preduzeća, a angažovali smo i mehanizaciju privatnika. Cilj je da tokom dana očistimo puteve do što više sjeničkih sela – kaže Vojo Trmčić, zamjenik predsjednika opštine Sjenica.

2098703 edib sjenica sneg 3 ff

{module Oglas 2019 – U članku 0}

I dalje je najteže u Barama, Karajukića Bunarima, selima prema Goliji.

U seli Brnjica, zaseoku Vrapci, juče su radnici sjeničkih javnih preduzeća uz angažovanje mehanizacije velikom mukom,uspeli da očiste put do Sjenice i bolnice kako bi bila ukazana pomoće ženi iz ovog sela kojoj je neophodna bila terapija u bolnici.

2098709 dsc 0134 ff

Teške mašine juče su, pročistile i put od Bara prema Kumanici, kako bi u tom selu porodica i komšije u ponedjeljak mogli da sahrane jednog od mještana koji je preminuo. (Kurir.rs/Z. Š.)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.