Stižu nove doze vakcine u Novi Pazar

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon vakcinacije korisnika Gerontološkog centra, prioritet u procesu imunizacije imaju zdravstveni radnici. Novih 209 doza Fajzerove vakcine sura stuže u Novi Pazar. Vakcinacija medicinskog osoblja počinje u 12 sati i obavljaće se na tri punkta: u Zavodu za javno zdravlje, Domu zdravlja i Opštoj bolnici.

zzjz 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

”Dobili smo plan i sve instrukcije za vakcinisanje i zdravstvenih radnika sa teritorije koju pokriva ZZJZ. Mi pokrivamo Dom zdravlja Novi Pazar, Dom zdravlja Tutin, Opštu bolnicu Novi Pazar, Specijalnu bolnicu Novopazarska banja, Gerontološki centar u Novom Pazaru, kao i Centar za lica ometena u razvoju u Tutinu”, izjavila je PR Zavoda za javno zdravlje dr Majda Iković.

Vakcinacija nije obavezna, a neki lekari, među kojima i doktorka Iković, vakcinisani su pre petnaestak dana, kada i korisnici Geontološkog centra. Ona apeluje na kolege i sve građane da se vakcinišu, jer, ističe, vakcinacija je jedina šansa za uspešnu borbu protiv koronavirusa.

{module Oglas 0 – 2020}

”Dosta je dezinformacija  u vezi vakcinacije i veoma je jak taj antivakcinalni lobi koji se trudi da ubedi građansktvo da se ne vakcinišu. Predlažem da se svi vakcinišemo, ikao je dobrovoljno, jer ako mi lekari ne verujemo u vakcinu, ko će drugi verovati”, kaže doktorka Iković.

Podsećamo, Novi Pazar je jedan od prvih pet gradova u Srbiji u kojima je počeo proces imunizacije stanovništva protiv koronavirusa.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker