Stigla pomoć iz Turske, popodne u Novom Pazaru (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na beogradski aerodrom Nikola Tesla sleteo je avion iz Turske u kome se nalazi pomoć za Novi Pazar i Tutin. Ovo je drugi avion koji je Turska uputila u Srbiju sa medicinskom i zaštitnom opremom. Prvi put je to bilo u aprilu, a nakon toga su i dva šlepera pomoći stigla.

pomoć iz turske 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Amabasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgić rekao je na aerodromu da veruje da će Srbija prebroditi i ovaj period zahvaljujući merama Vlade Srbije.

“U borbi protiv pandemije nastavljamo da budemo uz Srbiju i uz Novi Pazar. Pomoć je rezultat saradsnje sa državnim i lokalnim vlastima. Zahvalio bih  se vlastima Srbije na bliskoj saradnji sa Turskom i poželeo svima zdravlje. U avionu je pomoć koja je poslata uz odobrenje predsednika Erdoana” — rekao je Bilgić.

{module Oglas 0 – 2020}

Potpredsednik Vlade i ministar Rasim Ljajić zahvali ose turskoj vladi i narodu na svoj pomoći koju pružaju narodu Srbije.

” Velika količina pomoći je stigla za Novi Pazar i Tutin ali i Sjenicu. Pun avion sa medicinskom i zaštitnom opremom stigao je na beogradski aerodrom. Na ovaj način se pokazuju odlični odnosi dve države, dva predsednika. Ova virus ne bira, moramo da budemo ujedinjeni u borbi protiv virusa. Bez obzira na sve razlike moramo da saradjujemo svi” — rekao je Ljajić.

Oprema će tokom dana stići u Novi Pazar. (rtv)

https://www.youtube.com/watch?v=E3lensXBQyk

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker