Šta je to što Novi Pazar nema, a trebao bi imati? Evo šta kažu građani Novog Pazara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

{module Oglas 0 – 2020}

Neki od najzanimljivijih komentara, koji su na društvenim mrežama imali najviše lajkova su :

trhgtrgfhnjtr

{module Oglas 1 – 2020}


– Treba da ima nekog kome je stalo do ovog grada, nekog patriotu, postenog coveka ko ce dovesti investitore koji zele ulagati u Novi Pazar a ne trgovinske lance da dovode u trgovacko mesto koje je vekovima zivi od trgovine. A oni dopustili da dodju trgovinski lanci pa i to malo sto smo mogli unistise. Zahvaljujući svima njima od Rasima do Mufrije i Ugljanin napravise Pazar grad od kojeg zavisi od Dijaspore.


– Kulturu,sve ostalo bi mnogo lako.


– Nema ništa što bi ga činilo Evropskim gradom. A prvo i najvažnije, što se nikad promijenit neće-mentalitet. Nigde više smijanja tudjoj nesreći,a tapkanja po ramenu i bratkanja.


– Da svaka mesna zajednica ima svoju Ambulantu i po jednog doktora opste prakse i jedan deciji doktor i apoteka sa bolnickim autom za nuzne slucajeve, posto Hitna pomoc u seotska podrucja dosta tesko stize ili nikako… Da ima minimum jos 2/3 lokacije vatrogasne stanice da ostane na vojnicke livade i jedna jos kod Lukoil pumpe Sutenovac, jedna u Salakovac jedna na banjsku Petlju i onda su svi krakovi grada pokriveni maksimalno. To je jednostavno neophodno za ovoliki grad, posto saobracaj je otezan i tesko se stize do odredista, uske ulice …… 


– Nema fabrika, da se vratimo svi iz Nemacke, da radimo tu. Da ne rintamo po belom svetu, daleko od svih svojih,nego kod svoje kuće.


{module Oglas 0 – 2020}

Ostale komentare, možete pogledati u nastavku :

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvijestiiznovogpazara%2Fposts%2F3611642668928465&show_text=true&width=552&appId=505944663420137&height=510″ width=”552″ height=”510″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker