Srbija / 200 policajaca traži nestalu djevojčicu (12): Nestala u potezu od nekoliko stotina metara, a 1 detalj je sumnjiv

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sa leve strane su kuće u nizu, dok sa desne postoji poljana

ocaj u kuci karimanovica 830x0 815x458

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije od jutros su se uključili u potragu za Monikom Karimanović (12) koja je u petak ujutro nestala na putu od kuće u Suvom Dolu do kilometar udaljenog Brzog Broda gde je išla u šesti razred osnovne škole.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

– Zatražili smo pomoć Žandarmerije, odobrenje je stiglo, oni su nam se priključili, tako da u ovom trenutku devojčicu traži dvesta policajaca. Juče smo u saradnji sa pripadnicima Uprave za vanredne situacije pretražili priobalje Nišave, ali nije pronađen nikakav trag nestale devojčice. Jutros je počela pretraga šireg područja mesta gde je poslednji put viđena. Pretražuju se napuštene kuće i sva ostala mesta gde bi osoba koja je eventualno drži mogla da se skriva – kažu naši sagovornici iz istrage.

untitled 1resize 830x0

Kako saznajemo, za sada nema nikakvih tragova koji bi nagovestili šta je moglo da se desi sa Monikom.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

– Izgleda kao da je u zemlju propala. Propraćena je telefonska komunikacija, kako njena tako i članova porodice, nema apsolutno ničeg sumnjivog. Jedini trag je dala je kamera na firmi na ulazu u Brzi Brod koja je u 7.28 sati, odnosno osam minuta nakon što je izašla iz kuće zabeležila njen prolazak. Ono što zabrinjava je što kamere u centru naselja koje gledaju na ulicu kojom je morala da prođe na putu do škole, nisu registrovale ništa. Iz toga proizilazi da je ona nestala na potezu od nekoliko stotina metara između te dve tačke – objašnjavaju naši sagovornici.

Detalj koji je posebno sumnjiv i neverovatan je taj što Moniku apsolutno niko nije video, iako je ulica kojom je prolazila gusto naseljena. Sa leve strane su kuće u nizu, dok sa desne postoji poljana, pa je skoro nemoguće da je neko odvukao preko tog područja, a da nije viđen, naročito što je dete nestalo u vreme kada ima puno prolaznika.

majka aleksandra 1 830x0

Majka nestale Monike/ Foto: Telegraf

Podsećamo, od kuće devojčica sa sobom nije ponela ništa od ličnih stvari, pa ni mobilni telefon kojim bi komunicirala sa osobom sa kojom se eventualno dogovorila. Mogućnost da je otišla svojom voljom odbacuje i njena majka Aleksandra.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

– Sigurna sam da je Monika oteta, nikada nije odlazila sama od kuće. Nije imala nikakvih problema ni u školi, učila je onoliko koliko je mogla, niko na nju nije vršio pritisak. Jadno moje dete, ko zna kod koga je, ko zna šta joj rade – kazala je očajna majka.

Ono što potvrđuje majčinu sumnju da je devojčica kidnapovana, jeste prisustvo automobila u vreme kada je poslenji put viđena, što je takođe registrovala nadzorna kamera.

– Mislim da je tu bio parkiran auto koji je čekao nju ili je praćena te da je neko zgrabio i ugurao u vozilo. Nema druge mogućnosti, dete je mirno, povučeno, svojom voljom ne bi otišlo – tvrdi Aleksandra.

Kada je pošla u školu devojčica je na sebi imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Visoka je oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju.

Policija intenzivno traga za devojčicom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982.

(Telegraf)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker