Spremam je na sahranu umjesto na maturu: Majka djevojčice koja se utopila neutješna

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kako kaže, njena kćerka imala je mnogo snova i želja.

Umjesto da je spremam za maturu, ja moju kćerku spremam za sahranu, ovim riječima u suzama kaže majka maloljetne djevojčice M.J. (15) koja se utopila kod Šapca dok je bila na plaži sa tetkom.

Ušla je u vodu i samo je nestala, nikoga nije bilo tu da joj pomogne. Dok je tetka prišla, njoj su se iz vode vidjele samo ruke. Zvala je “Upomoć, pomozite!”, nakon čega je nestala. Sve se dogodilo u sekundi priča majka nesrećne djevojčice.

Kako kaže, njena kćerka imala je mnogo snova i želja. Pričala je kako će kad još malo poraste da se završi školu, da se uda, a ništa nije dočekala. Nismo dobro, ne možemo da prihvatimo da je nema – kaže sagovornica.

Kako je Blic pisao, djevojčica je završila osmi razred, u srijedu je bila u školi nakon čega je otišla sa tetkom na kupanje do Drine. Ona se sa majkom doselila iz Pančeva u Prnjavor kada joj se majka preudala. Čini mi se da nisu u nekom kontaktu sa ocem djevojčice, ali su zaista divni ljudi. Oni su dobri i pošteni ljudi – navodi komšija neutješne porodice.

Utapanje se dogodilo na području Adamovače, kako mještani zovu ovaj potez za rijeku Drinu, u Prnjavoru.

Nesrećna djevojčica, živjela je u blizini a kobnog dana tetka je povela na Drinu da se malo okupaju na vrelom danu.

Kako pričaju mještani ovaj dio rijeke pun je virova nastalih od eksploatacije šljunka i skoro da nema ljeta da ne odnese neku žrtvu. Drina je potpuno uništena, puna je virova od kopanja šljunka. Opasna je i za iskusne plivače i za nekog ko ne zna da pliva. Uništili su nam rijeku sada se naša djeca dave u njoj – priča jedan od mještana potresen nesrećom.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex