Smeće s keja bacaju u rijeku: Video iz Novog Pazara zgrozio građane

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na društvenoj mreži Tviter danas se pojavio video snimak u kojem radnik, za sada nepoznatog poslodavca iz Novog Pazara, čisti korito reke Raške tako što smeće sa keja metlom odguruje u samu reku Rašku.

Screenshot 2 59 725x564

{module Oglas 1 – 2020}

U opisu snimka navodi se da se radi o radniku JKP Čistoća iz Novog Pazara, ali je ta informacija demantovana iz uprave ovog preduzeća. Oni su za Nova.rs naglasili da njihovi radnici imaju vidno obeležene uniforme sa velikim logom preduzeća na leđima, ali i na prednjoj strani radnog odela.

Iz uprave JKP Čistoća nisu hteli dalje da komentrišu video snimak koji se deli i na drugim društvenim mrežama.

{module Oglas 2 – 2020}

Mesto na kojem je snimljen video se nalazi nedaleko od centra grada, odmah pored čuvene novopazarske pijace, a neretko se na ovoj lokaciji nalazi i buvljak, u narodu poznat kao “ruski pijac”, posle kojeg obično ostane veliki broj paketa i sličnog otpada, kao i što se vidi na pomenutom snimku.

Neki od ljudi koji su komentarisali ovu objavu su zajednicu podsetili da ovo nije prvi ovakav slučaj i naveli da se sličan događaj desio pre par godina, kada su ogromne poplave zahvatile Novi Pazar, pa su radnici Čistoće umesto da smeće iz reke prebace u kamion, vraćali nazad u reku kako bi spasili most kojem je pretila opasnost od urušavanja, nakon gomilanja smeća koje je na njega nanela reka.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/savski_nasip?ref_src=twsrc%5Etfw”>@savski_nasip</a> <a href=”https://twitter.com/O_R_S_P?ref_src=twsrc%5Etfw”>@O_R_S_P</a><br>Novi Pazar juče, radnik Gradske Čistoće čisti kej. <a href=”https://t.co/dalcWpgPh3″>pic.twitter.com/dalcWpgPh3</a></p>&mdash; Šizofrenije (@sizofrenije) <a href=”https://twitter.com/sizofrenije/status/1316702247838011392?ref_src=twsrc%5Etfw”>October 15, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

(Nova.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker