Sjenica – IMAJU JEDAN SMRTAN SLUČAJ USLED ŽESTOKOG NEVREMENA – Meštani u selu Gonje zavejani, ne mogu da prenesu preminulog do groblja!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Deonica puta Brnjica – Duga Poljana na državnom putu Sjenica – Novi Pazar još uvek nije prohodna za saobraćaj.

84300191 1482907888549703 5601960951235477504 n

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Juče oko podne pa sve do šest sati jutros, naše ekipe zajedno sa novopazarskim Putevima pokušavale su da bar delimično pročiste namete na ovom putu, kakao bi došli do vozila koja su bila zavejana, a bilo ih je oko 50. Evakuisali smo oko 100 ljudi, ali je jedno lice nažalost izgubilo život usled smrzavanja”, kazao je Adem Mujović šef službe za održavanje lokalnih puteva.

Prema njegovim rečima u pitanju je R. Č. (62) koga je snežna oluja zatekla na povratku od lekara. U vozilu sa njim je bio i S. V. i on je u dobrom zdravstvenom stanju.

Mujović ističe da je olujni vetar umnogome otežavao raščišćavanje i da je na ovoj deonici puta na pojedinim mestima pročišćen deo puta u vidu traka širine dva metra, ali da još uvek saobraćaj ne funkcioniše.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

U toku dana prioritet nam je da pročistimo do sela Gonje kako bi se telo preminulog R. Č. Dopremilo do mesnog groblja a imamo i jedan smrtni slučaj u selu Gradac”, kaže Mujović.

On je istakao da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu i da će se po prestanku padavina čistiti po prioritetima, a prednost će imati putni pravci gde se nalaze ljudi koji moraju da se prevezu na dijalizu ili je u pitanju neki drugi ozbiljan zdravstveni problem.

Što se tiče Pešterske visoravni, Mujović kaže da su svi putni pravci zavejani i da će se u raščišćavanje ovog dela opštine krenuti tek nakon prestanka padavina.

U stalnoj smo komunikaciji sa tim ljudima i ukoliko bude bila neophodna bilo kakva intervencija ili evakuacija naći će se način da se do najugroženijih dođe”, kazao je Mujović.

(Alo)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker