Senad Pepić se, nakon Vučiću, pismom obratio sunarodnicima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poštovani i dragi moji sunarodnici i zemljaci,

senad pepic

{module Oglas 1 – 2020}

Nakon što je pismo koje sam napisao predsjedniku Vučiću, izazvalo veliku medijsku pažnju i lavinu komentara na društvenim mrežama, želim da u vezi sa tim dam neka pojašnjenja.

Veliki broj građana na instagram profil predsjedniku u danima kada je epidemija virusa korona dostizala vrhunac upućivali su molbe za pomoć našem narodu, mnogo mladih ljudi koji su to učinili poznajem i lično, a takođe sam i sam poslao apel za hitnu pomoć. Kada je ta pomoć počela da pristiže i da se stanje stabilizuje, kao što je osnovni red, kao građanin, ne kao direktor Dalasa, vlasnik i nisam, uputio sam pismo zahvalnosti. Pismo je zapaženo i ubrzo sam dobio poziv, zahvalili su mi se, pitali da li pismo mogu da objave, čime se bavim i gdje radim, uz konstataciju da će i dalje činiti velike napore za smanjenje broja oboljelih i slati svu neophodnu pomoć.

{module Oglas 0 – 2020}

U pismu ne pominjem ni Rašku oblast, ni Sandžak, već Tutin zato što sam iz tog grada, i Novi Pazar zato što se u njemu liječimo. Termin Raška oblast u najavi priloga upotrijebili su neki novinari, ne svi. Naravno da regiju u kojoj živim zovem Sandžakom, volim ga najviše kao i svaki Sandžaklija, ali sam i svjestan da se jedan dio tog Sandžaka nalazi u Srbiji, a drugi u Crnoj Gori i da će nas podjele i sukobi prije dovesti do toga da u tom našem Sandžaku sve manje bude Sandžaklija, nego li do nečeg drugog, što ne znači da se odričem od bilo kog prava koje nama kao narodu i pripada.

U pismu koje sam uputio predsjedniku, nisam mogao da se zahvalim za pomoć koju smo dobili iz Turske, Bosne i koju su poslali i svakog dana šalju naša braća iz dijaspore, kao ni za pomoć fondacija i pojedinaca iz Srbije, zato što to nije njegova zasluga, zahvalio sam na onom što je on učinio.

Nemam ambiciju da se bavim politikom, već onim što cio svoj život radim, gdje mogu da za svoju porodicu i sebe obezbjedim pristojan život, zato, molim vas, ovo ne shvatite kao bilo šta što ima veze sa politikom.

Žao mi je, što su moje hvala mnogi veoma pogrešno razumjeli, ali ipak ja se ponovo zahvaljujem svima koji su pomogli i pomažu i pozivam ih da to i dalje čine, zato što nam je pomoć stvarno potrebna.

Selam,
Senad Pepić

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker