Šabotić: Odgovorno tvrdim u novopazarskoj bolnici se krade

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ruždija Šabotić, novinar iz Novog Pazara, takođe jedan od učesnika protesta, imao je dva smrtna slučaja u porodici. Njemu su od posledica koronavirusa umrli sestra i stric.

E4850C7B 3FEF 48A9 8968 62A3C64C8764 1709 000000FC82CBB7EF 1024x683
Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

{module Oglas 1 – 2020}

On je, kako kaže, zbog njih ali i svih građana ovog grada bio na protestu, jer je ovo pitanje svih, “ne nacija i stranaka, već svih ljudi koji žive u Pazaru i Sandžaku”.

“Koordinator obmanjuje javnost, ponaša se drsko, to je nedopustivo. Mislim da vi kolege novinari treba da ugasite kamere i ne snimate njegovu drskost. On ne poštuje vas, a preko vas ni nas građane. Broj umrlih se lažira, verske zajednice su rekle da je u proteklih mesec dana umrlo 109 osoba a oni su rekli oko 80. To je dokaz da se ovde radilo o smanjivanju broja kako preminulih, tako i zaraženih”, rekao je Šabotić za Nova.rs

{module Oglas 0 – 2020}

On je ukazao i na problem krađe u bolnici.

“Ja odgovorno tvrdim da se u bolnici krade, mom stricu su ukrali mobilni telefon, a znam mnogo takvih i sličnih slučajeva. Tome mora da se stane na put. Koordinator bolnice kaže da mu ne pada na pamet da podnese ostavku, jer ima odlične rezultate. Mene bi bilo sramota da to kažem, a da moj grad bude prvi po smrtnosti u Evropi”, dodao je Šabotić.

(Nova.rs)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker