Ruski turisti optužuju cijelu državu jer im je ukraden novac u Beogradu: “Ovo nije Evropa, nema slobode!”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ruski par travel blogera, Oleg i Marina, neće po dobrom pamtiti posetu Beogradu, nakon što su opljačkani tokom kupovine u marketu u centru grada.

Kako su naveli, sve se odigralo oko Božića, kada im je nepoznati muškarac, iz Olegovog džepa ukrao novnčanik sa 5.000 evra, 300 dolara i 20.000 dinara. Nebiranim rečima, ljutito, oni su komentarisali “kako nikoga nije briga za njihova prava”.

“Za sada u Srbiji nikoga ne zanimaju naša prava. Razbojnici su pobegli sa našim novčanikom, gde je bila naša godišnja plata, bankovne kartice, vozačka dozvola, zlatni prsten, minđuše”, ljutito su oni govorili u kameru tokom snimanja na putu ka radnji gde su, kako tvrde, opljačkani, navodeći da se “plaše kako će im i telefon biti razbijen od strane radnika unutar objekta, ako ih vide da snimaju sve”.

Navnodno, nakon prijave, takođe tvrde, policija nije sačinila zapisnik o krađi.

Po ulasku u maloprodajni objekat, oni su sa vrata već počeli povišenim tonom da objašnjavaju kako su opljačkani i da zahtevaju da im zaposleni daju snimak nadzornih kamera, sa nadom da će tako uspeti da identifikuju lopova.

“Jeste li našli čoveka koji nas je opljačkao? Imate li video snimak sa njim? Video sam prodavca i lopova kako se smeju. Nisu zatvorili vrata iako sam to tražio da odmah učine, i da mi pokažu snimak! Onda bi mi lopov odmah dao novčanik!”, vikao je Oleg u kameru.

Nakon kraćeg vremena, do njih je došao jedan od zaposlenih koji im je objasnio da njima ne mogu da daju snimak i da to mogu da daju samo policiji.

Posle kraće rasprave, oni su izašli iz radnje i vratili se u svoj smeštaj, nastavljajući da se snimaju i pričaju u kameru, koliko ih je ova krađa pogodila, nastavljajući priču o tome kako “ovo nije Evropa, te i da nemaju slobodu da snimaju i slikaju gde žele”. (Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker