Rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin u punom jeku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U toku je rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin, koju izvodi turska firma Tašjapi iz Istanbula. Do sada je završeno 6,5 kilometara puta, a radovi će biti nastavljeni i u narednom periodu.

np tutin 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Još jedna deonica puta prema Tutinu je asfaltirana tokom vikenda. Sa radovima na rekonstrukciji puta su radnici turske firme Tašjapi stigli do Sebečeva, a nadzorni organ ispred JP Putevi Srbije Adem Tutić kaže da se radovi na rekonstrukciji ove važne saobraćajnice za građane Novog Pazara i Tutina odvijaju planiranom dinamikom, te da je od predviđenih preko 20 kilometara puta  urađeno preko 6 kilometara.

{module Oglas 0 – 2020}

„ Na regionalnom putu II A reda broj 203, deonica Pazarište –Tutin . Radove izvodi turska firma „Tašjapi“ iz Istanbula . Radovi su započeti krajem juna tekuće godine. Ranije je urađena deonica puta od 6.5 kilometara. Ovo je nastavak radova . Osnovni elementi puta su 6m u pravcu (znači širina?) , 40 cm tampona i 10 cm asfalta. Do sada je urađeno 1,6km asfalta pod prvim slojem asfalta bns. Radovi se nastavljaju i dalje. Ukupna dužina puta koji će turska firma „Tašjapi“ uraditi je 20km i 520m do ulaza u Tutin. Rok za završetak radova je jun 2022. godine“, rekao je Tutić. (rtv)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.