Protest podrške porodici Dugopoljac prošao mirno

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Povodom rušenja berbernice  u Novom Pazaru  održan je protest kojem je prisustvovalo oko 300 ljudi i koji je trajao više od sat vremena, koliko  je i saobraćaj u tom delu grada bio prekinut. Protest ispred srušene berbernice u Prvomajskoj ulici prošao je mirno.

protestnovipazar

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Građani su se okupili kako bi, kažu, dali podršku Ramizu Dugopoljcu, vlasniku porušene berbernice i njegovoj porodici koja je od tog zanata živela.

Dugopoljac je zahvalio okupljenim građanima što su došli da ga podrže, kako kaže, u njegovoj borbi.

“Još sam pod stersom malopre sam bio na Hitnoj, hvala narodu što su došli. Ne znam šta da kažem, ovo veze nema. Ovaj lokal je moj otac kupio pre 50 godina, ja ovde radim već 45 godina, deca moja rade. Hoće da mi uzmu hleb. Na sudu sam, lokal se vodi na mene. Moj otac je sudski preveo ovo. Sud je merodavan. Ja sam dva puta podnosio prijave, tražio sam zaštitu I nekoliko puta sam spavao ovde u lokalu jer su najvaljivali rušenje”, rekao je između ostalog Dugopoljac.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Pre svih, podršku su mu pružili prijatelji i rodbina.

Da ovaj problem traje već neko vreme svedoči i sin Ramiza Dugopoljca, Ahmed. On tvrdi da su mu na društvenim mrežama upućivane preteće poruke.

Dugopoljci nisu ni sanjali da će ovakvu sliku dočekati jutros, nakon što ih je o svemu obavestila policija. Zbog svega, supruga vlasnika berbernice koja je prisustvovala okupljanju, iz stare čaršije prevežena je u hitnu pomoć. Dugopoljci poručuju da će borbu za svoja prava nastaviti i ubuduće. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker