Proglašena vanredna situacija u Sjenici

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na vanrednoj sjednici Štaba za vanredne situacije, donijeta je Odluka o proglašenju vanredne situacije na cijeloj  teritoriji opštine Sjenica počev od 06.02.2020.godine,  pa dok traju posljedice ovog stanja.

viber image 2020 02 06 12 21 28

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Predsjednik Mujović ističe da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu  i da su sve službe raspoređene kako bi se što prije normalizovala trenutna situacija u opštini.

Štab za vanredne situacije opštine Sjenica izvršio je plan, tj. raspored po prioritetima za čišćenje loklanih i nekategorisanih putnih pravaca i gradskih ulica  na teritoriji opštine Sjenica. Ovog jutra je 16 mašina krenulo prema različitim pravcima , uglavnom svih mjesnih zajednica opštine Sjenica.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Zbog neočišćenih državnih puteva, na pojedinim putnim pravcima ne može se odmah pristupiti čišćenju pojedinih lokalnih puteva (Duga Poljana – Karajukića Bunari, Sjenica – Karajukića Bunari, Sjenica – Kumanica).

Povoljne vremenske okolnosti, te prestanak jakog vjetra će olakšati čišćenje svih putnih pravaca.

Podsjećamo da su i  tokom protekle noći službe JP za uređivanje građevinskog zemljišta Sjenica, AD Novi Pazar – Put, Gorska služba spašavanja, Hitna i Vatrogasna služba i MUP Sjenica bile na terenu u intervenciji izbavljanja zavejnaog putnika i automobila.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker