Probudimo se / Mali David stigao u Tursku, ali ne može da se operiše jer mu nedostaje još 70.000 eura

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Upišimo 30 i pošaljimo SMS na 3800

Mali David Petrović (10) iz Svilajnca ima samo jednu želju – da bolničku postelju u koju je upao zameni fudbalskim terenom, na kojem je nekad bio veseo i zdrav dečak.

David se trenutno nalazi u Tirskoj, i čeka na svoju operaciju koja se neće dogoditi dok se ne sakupi još 70.000 evra.

On se bori sa leukemijom i hitno mu je potrebna naša pomoć. Roditelji su iscrpeli sva novčana sredstva, a treća transplantacija je zakazana u Turskoj za svega pet dana. To znači da David ima još svega četriti dana (ne računajući dan puta), da uplati novac bolnici.

David je bio razigrani dečak i živeo svoje dečake snove, maštao je postane fudbaler i to je trenirao. Jednog dana, David je povredio nogu, a na pregledu su doktori, sasvim slučajnio, otkrili da dečak ima leukemiju.

Ništa nije ukazivalo da dečak ima tešku bolest, koja razara organizam.

– On je bio zdrav dečak. Kada se povredio na fudbalu, saznali smo da ima leukemiju. Rekli su nam da je jedina opcija transplantacija koštane srži – priča majka Silvana.

Jedini donor od cele porodice bila je Davidova sestra koja je u tom trenutku imala samo četiri godine.

– Svi smo uradili testove, ali je sestra bila kompatibilna 100 odsto, a muž i ja po 50 odsto. Ona mu je donirala srž i sve je bilo kako treba. Međutim, nakon mesec dana smo saznali da je njegovo telo odbacilo njene ćelije.

Uprkos lošim vestima, nisu odustali. Nastavili su da se bore, a onda se dogodila i druga transplantacija. Ovoga puta, majka je bila donor.

– Donirala sam i ja, ali ni to nije potrajalo. Nakon 90 dana smo saznali da su ćelije pale na 66% i da transplantacija nije uspela. Rekli su nam da se opaka bolest vratila

Kako kaže majka Silvana, nadaju se najboljem. Zakazana mu je transplantacija u Turskoj, ali problem prave novčana sredstva.

– Transplantacija košta 150.000 evra, mi zasada imamo 4 miliona donacija i oko 2 miliona na porukama. Ljudi su zamolili Tursku da nas ipak prime, i da damo 90.000 evra, a ostatak da nastavimo da skupljamo. Oni su pristali i putujemo u Tursku prvog oktobra. Nadamo se da će ova treća transplantaciji uroditi plodom – kaže majka Silvana.

Pomozimo Davidu da ode na transplantaciju!

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka

Uplatom na devizni račun: IBAN RS351657010855831-73

Uplatom preko pejpal platforme: paypal.me/pokrenizivotsrb

Slanjem poruke sa sadržajem “30” na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200 RSD)

Svrha uplate: “David Petrović”

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Samuel
Naomi Samuel
3 mjeseci ranije

Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker