Prijepolje / NAPADAO METAR SNEGA: Humani građani krenuli u pomoć zavejanim STARAČKIM DOMAĆINSTVIMA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Preduzetnici svojom mehanizacijom čiste puteve i dostavljaju hranu i lekove

traktor

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Opština Prijepolje je teritorijalno veoma razuđena, a brojna sela nalaze se na velikim nadmorskim visinama u kojima su većinom ostala staračka domaćinstva.

Smetovi u tim predelima mogu da budu i viši od metra, a nadležne službe za održavanje puteva uglavnom čiste glavne saobraćajnice, međutim, brojna domaćinstva nisu na toj trasi.

Upravo zbog toga humani preduzetnici odlučili su da upotrebe sopstvenu mehanizaciju kako bi upravo takvim domaćinstvima očistili prilaze do njihovih domova, usput će im poneti namirnice i lekove, a ukoliko se ukaže potreba dovesti ih i do lekara.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

– Čišćenje snega na planinskim putnim pravcima i održavanje puteva radimo potpuno besplatno i pozivamo sve kojima je naša pomoć potrebna, da nas pozovu. Naša mehanizacija krenula je u Pravoševo ka Sjenici gde su snežni nameti viši i od metra, a samo tokom jučerašnjeg dana napadalo je oko pola metra snega – vlasnik preduzeća “Radulović d.o.o” Jovan Radulović.

Prema njegovim rečima, kritično je i u Babinama, Sopotnici i Stranjanima pa će za čišćenje snega na putevima do tih sela biti upotrebljeni veliki traktori sa raonicima.

– Nakon što smo preko društvenih mreža objavili da ćemo krenuti u akciju čišćenja, mnogo dobrih ljudi se javilo da pomogne, donira gorivo ili dodatnu opremu za čišćenje – kazao je Radulović i dodao da će raditi 24 časa. (Srbijadanas)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker