Prijava za 100 eura bez imena i prezimena

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Penzionerima i onima koji primaju novčanu socijalnu pomoć 100 eura u dinarskoj protivvrednosti biće isplaćeno automatski.

100 eura 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Ostali koji žele ovu novčanu pomoć države, mogu da se prijave od 15. maja do 5. juna. Građani prilikom prijavljivanja neće morati da ostave ime i prezime, ali će biti neophodni drugi lični podaci.

Građani koji žele pomoć od 100 eura moći će da se prijavi elektronski, na sajtu Uprave za trezor, i preko kontakt centra, čiji će broj biti objavljen 15. maja.

Prvobitno je bilo predviđeno da građani prilikom prijave ostave svoje ime i prezime, matični broj, broj lične karte i naziv banke u kojoj imaju ili će otvoriti tekući račun. Prema novim pravilima, to je izmijenjeno i građani neće morati da ostave svoje ime i prezime, rekla je za RTS pomoćnica ministra finansija Ana Jović. Prilikom prijave, moraće da se ostavi matični broj, broj lične karte i naziv banke.

{module Oglas 0 – 2020}

Jović kaže da će Uredbom biti formiran privremeni registar, koji će biti ugašen posle godinu dana od stupanja na snagu. Prema njenim rečima, to će onemogućiti zloupotrebe, na koje su ukazivali stručnjaci.

Mjera je, ističe, potpuno opravdana kao podrška potrošnji.

“Svi smo prvi put u pandemiji, ne znamo šta će biti dalje i ovo je podrška svim punoletnim građanima, da se iskoristi za potrošnju i ponovo dođe u privredu”, ističe pomoćnica ministra finansija.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex