Predsednik Opštine Berane pozvao Vućića da direktno toj opštini donira respiratore

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da direktno toj opštini donira respiratore koje je odbila da prihvati crnogorska vlada.

Aleksandar Vucic1 Foto Rade Prelić Tanjug

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Šćekić je u obraćanju medijima naveo da „nije momenat za politička nadgornjavanja“, jer „virus ne bira ni naciju ni veru ni političku partiju“.

„U ovom trenutku su najbitniji životi i zdravlje naših građana, i niko ne sme da se nadgornjava na teret građana i zdravstvenog sistema. Molim sve da svoje političke pobude ostave po strani“, kazao je Šćekić.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Vlada Crne Gore odbila je sinoć Vučićevu ponudu da Crnoj Gori pokloni pet respiratora, do koje je došlo nakon što su, po pisanju medija, na granici sa Srbijom konfiskovana tri respiratora koje je ranije poručio crnogorski Fond za zdravstvo.

Potpredsednik Vlade Milutin Simović je u odgovoru na Vučićevu ponudu poručio predsedniku Srbije da se „fokusira na svoju državu, a da će se Crna Gora snaći kupovinom robe na tržištima gdе ta roba neće biti oduzimana“.

Vučić je ponudio Crnoj Goru pet respiratora i saopštio da na taj način odgovara na „netačne informacije“ da je Srbija konfiskovala respiratore poručene za potrebe crnogorskog zdravstva.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Mediji su ranije objavili da je crnogorskom Fondu za zdravstveno osiguranje iz kompanije „Farmont“, od koje je naručeno pet respiratora, stigao dopis da tri aparata nisu mogla biti isporučena jer ih je Srbija „konfiskovala“.

(Danas)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker