“PRE BIH DIGLA KREDIT ZA STAN NEGO OTIŠLA NA SELO!” Društvene mreže se usijale nakon komentara žene na račun života u unutrašnjosti Srbije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vest da je srpski domaćin Dejan Milošević poklonio čak 25 parcela svoje zemlje svakom ko želi tu da dođe i da se naseli, samo da bi imao komšije i da ne živi kao pustinjak, mreže su se razbuktale večitom polemikom – gde je bolje na selu ili u gradu?

Mnogima je bilo žao što na vreme nisu videli Dejanov oglas posle kog je prepisao svoju zemlju, na mestu gde i sam živi, na sve koji su želeli da tu dođu.

Mnoge koji su potekli sa sela povukla je u komentarima nostalgija za zavičajem ali uz ogradu da znaju koliko se na selu teško živi i radi. Bilo je i rođenih velegrađana koji idilično doživljavaju selo i voleli bi tamo da žive sve dok ne bi morali da u gumenim popkama uđu u štalu, uzmu vile, motiku ili budak…

Najomraženiji ali surovo realan komentar dala je jedna građanka koja je na mrežama napisala sledeće: Pre bih digla kredit za stan nego otišla na selo pa makar mi kućerinu poklonili!

Rekla je i da je navikla na grad, da voli svoj mir, odmor popodne, da ne želi da radi i da živi u pustoši samo da bi imala širinu prostora i lep pogled.

U gradu imate – bioskop, apoteku, bolnicu, kafić, klub, pozorište, a na selu imate da platite gorivo da biste do toga stigli – objasnila je ona.

Kako kaže, kuće na selu gube vrednost, a stančić od 15 kvadrata na dobrom mestu u gradu je uvek na ceni.

Odmah su se javili oni oprečnog stava, istrajni u nameri da objasne kako na kraju života niko ne nosi sa sobom u grob to što ima, pa ni taj stančić ni kućerinu, ali da se čovek na izdisaju osvrće na kvalitet svog života.

(Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker