“POŽURITE, SMRKAVA SE!” Potraga za malom Ninom (5) se intezivira pred mrak: Pretražite podrume, šupe, plaže!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Potraga za nestalom devojčicom Ninom Anđelić (5) iz Kladova ulazi u 8. sat, a od nje i dalje nema ni traga ni glasa.

Za devojčicom je u toku opsežna potraga u koju su uključeni policija, dronovi, kao i građani Kladova. Porodica i sugrađani apeluju na sve da potragu rašire i na susedna mesta uz upozorenje da će uskoro početi da pada mrak što će dodatno otežati pronalaženje devojčice.

“Potražite je u svim delovima Kladova, pa i susednim mestima. Pretražite ulice, zgrade, parkove, plažu, kej u Kladovu… Imajte u vidu da se oko 19 sati već smrkava.

Pre nego što neko javno objavi bilo kakvu promenu, neka to ne radi na osnovu neproverene informacije, već isključivo na osnovu podataka koje daju nadležni, a to je u ovom slučaju Policijska stanica Kladovo”, navodi se u najnovijem apelu obajvljenom na Fejsbuku.

Ranije su porodica i sugrađani već apelovali da se pretraže i zabačena i zavučena mesta poput podruma i šupa.

Podsetimo, Nina Anđelić je nestala iz predškolske ustanove “Neven” u Kladovu, u Ulici 22. septembar 54, kod pekare “82”.

Kladovo je grad na kranjem istoku Srbije, oko 250 kilometara od Beograda. Od Rumunije ga razdvaja samo Dunav.

Prema neimenovanim izvorima “Novosti”, veruje se da je Nina nestala nepažnjom zaposlenih u obdaništu. Ipak, nema zvanične potvrde ove informacije.

– Oni (iz vrtića) su me zvali da mi kažu da je ona izašla kroz neku kapiju i da je počela da beži iz vrtića – kaže Ninina mama Sanja za “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se devojčica izgubila u šumi, a pošto je taj teren nepregledan, potraga je otežana.

– Akcenat je na pretrazi šume i najveće su šanse da se devojčica nalazi baš tu – kaže sagovornik Telegrafa upoznat sa potragom.

Porodica je prijavila nestanak policiji i od istog trenutka policajci su na terenu. U potragu su uključeni porodica i prijatelji, čak i dva drona koji nadleću Kladovo i okolinu.

Nina ima plavosmeđu kosu vezanu u rep, šiškice, roze jaknicu i sive helanke.

– Najviše se plašim zbog toga što je Nina neverbalna. Ne govori. Mislim da se možda uplašila i legla negde – kaže Ninina majka Sanja.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker