POSLEDNJA VIJEST: Novopazarci će se liječiti u svom gradu! Sutra počinje priprema specijalnih bolnica dogovoreno sa ruskim ekspertima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sa ruskim eskpertima među kojima su lekari, u prvom redu epidemiolozi i infektolozi gradsko rukovodstvo, rukovodstvo Opšte bolnice, kriznog štaba i svih nadležnih službi obišli su lokacije u Novom Pazaru, Medicinsku školu i Sportsko sajamsku ustanovu Pendik kao dve moguće lokacije za pravljenje kolektivnog smeštaja, odnosno specijalnih bolnica za lečenje obolelih od virusa COVID 19.

IMG 20200406 WA0001

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Reč je o privremenom smeštaju lakše obolelih i pacijenata koji imaju vrlo slabe simptome korona virusa. Sve ove aktivnosti kako RTV Novi Pazar saznaje preduzimaju se kako bi se građani Novog Pazara lečili u svom gradu i ne bi bili upučivani u druge kolektivne smeštaje kakav je Sajam u Beogradu.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Pripremni radovi za smeštaj i prihvat ovih pacijenata, a na jednoj od dve pomenute lokacije, koja ća biti izabrana u dogovoru i proceni sa ruskim ekspertima, počeće već sutra.

Sa ruskim ekspertima je takođe dogovoreno da za dva dana pristupe kompletnoj dezinfekciji Opšte bolnice kao i kompletnog centra grada, saznaje RTV Novi Pazar. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex