Podijelili 1400 maski građanima Novog Pazara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Neformalna grupa ”Mladi entuzijazam” u okviru akcije ”Podeli i ti” građanima Novog Pazara podelila je 1400 maski. Akcija je organizovana u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje, a uz podršku Kulturnog centra i sponzora. Mladi najavljuju da će maske deliti i u narednim danima.

maske00

{module Oglas 2019 – U članku 1}

U želji da daju doprinos svojoj društvenoj zajednici u novonastaloj situaciji, grupa mladih Novopazaraca došla je na ideju da ručno rađene maske, podeli svojim sugrađanima. Akcija ”Podeli i ti” na Žitnom trgu, trjala je, čini se, nepuna dva minuta. Deo maski podeljen je i korisnicima Gerontološkog centra u Novom Pazaru.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

”Ponosna sam na svoj tim, zato što je ovo pravi dokaz da timski rad pobeđuje”, rekla je ispred tima ”Mladi entuzijazam”, Merisa Marukić. Ona je izrazila zahvalnost direktoru Kulturnog centra Huseinu Memiću, koji je obezbedio prostor za podelu maski na Žitnom trgu, kao i sponzorima za repromaterijal, među kojima su: IC Syytem d.o.o. market Župić, Leder fast, Harfir, Tim fruit 2020.

Mladi entuzijasti okupljeni oko istoimene neformalne grupe najavili su da će nastaviti sa izradom maski, koje će svojim sugrađanima deliti i narednih dana. Maske su za jednokratnu upotrebu i izrađene su ručno, nakon čega su propisno sterilisane u Zavodu za javno zdravlje. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker