Pitanja bez odgovora – Zašto je Mahmutović na liječenju u BG, kako je moguće da je u Srbiji umrlo četvoro, od toga troje iz NP…

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kako je moguće da je juče u Srbiji od posledica Kovida ukupno preminulo četvoro, od koji je troje bilo iz Novog Pazara, zašto je u novopazarskoj bolnici bilo došlo do ukrštanja crvenih i zelenih zona i zašto je direktor Opšte bolnice Meho Mahmutović na lečenju u Beogradu, pitanja su na koje danas nisu mogli da odgovore koordinator ove zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek i njegov kolega Slobodan Milisavljević.

djerlek milisavljevic

{module Oglas 1 – 2020}

“Ja ne mogu da znam da li je u celoj Srbiji umro još samo jedan pacijent. Od mene ćete svakog dana čuti prave podatke iz Novog Pazara, sviđali se oni nekom ili ne”, rekao je Đerlek.

On je naglasio da ga ne zanimaju nikakve politike, rase, vere ili polovi, pa je na pitanje zašto se, ako već predsednik Vučić novopazarsku bolnicu smatra odličnom, Mahmutović leči u Beogradu odgovorio da ne zna.

“Sam sam bio na lečenju i, praktično, iz bolnice došao da pomognem. Doktor Mahmutović je već tada bio u Beogradu i ne znam kako i zašto je to tako”, odgovorio je Đerlek.

{module Oglas 0 – 2020}

Doktor Slobodan Milisavljević, lekar sa iskustvom u borbi protiv korona virusa i na ispomoći u Novom Pazaru, rekao je da će analiza propusta koji su doveli do ukrštanja, takozvanih, crvenih i zelenih zona morati da sačeka gašenje epidemije.

“Bitno je da smo sada uspostavili red i zone potpuno odvojili. Rezultati su već vidljivi po smanjenju gužvi u ambulantama”, rekao je doktor Milisavljević.

(Radio sto plus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker