OTKRIVENA PREPISKA PRIJATELJA MATEJA PERIŠA: Hrvatska policija došla u posed poruka koje su razmenjivali Splićani nakon nestanka druga

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

HRVATSKA policija i dalje ispituje okolnosti koje su prethodile nestanku 27-godišnjeg Mateja Periša u Beogradu. Osim što je ispitala sve Matejeve prijatelje, policija je u posedu i svih poruka koje su oni između sebe razmenjivali.

Koliko će te poruke rasvetliti nestanak samog Mateja, teško je pretpostaviti, ali će barem doneti neku sliku događaja koji su prethodili njegovom nestanku.

Slobodna Dalmacija došla je u posed dela WhatsApp prepiske između Matejevog prijatelja B., koji je bio s njim u Beogradu te kritične večeri, i Matejeve devojke S. koja je ostala u Splitu i nije išla sa društvom u Beograd.

Prepiske se odnose dan nakon samog nestanka Mateja Periša i pet, šest dana nakon toga.

Tako B. u prvoj poruci piše Matejevoj devojci S.: “Ja ne znam šta je njemu bilo. Halucigene droge ili šta. Slične… Mi nismo uzimali, ja ne znam šta je njemu bilo.”

S. mu odgovara: “Pa ne verujem da je sam pa sakrivao, osim ako mu neko u tom điru nije ponudio. Pa nije žensko da će mu staviti u piće.”

B. joj nakon toga piše: “Stvarno ne kužim.”

B. potom nekoliko dana odgovara na poruke devojke S., ali se one ne odnose na ovu temu, da bi par dana nakon toga između njih opet bila obnovljena ova priča, prenosi Slobodna Dalmacija.

B. joj tako piše: “Može biti i to što ti govoriš. Al opet došao bi do Mira, reka idem rešiti, ne bi mu rekao idem da napravim đir po klubu. Ne znam stvarno šta da kažem.”

S. mu nakon toga odgovara: “Da ali usput upao u priču u tom điru sa čovekom, možda nije planirao to. Ili ta Maja koristi i ta čuda, da mu je ona nekog rešila.”

B. joj odgovara: “Može biti stvarno, koliko znam Maja ne koristi.”

S. dalje pita: “A jel mu bilo krivo što ste vi sa Zadranima uzeli, a on nije?”

B. joj dogovara: “Nije on ni znao. I to je bilo nakon što je on nestao.”

Naravno, ima u ovoj prepisci čudnih detalja, a to je zašto Matejev prijatelj B. menja priču (nisu uzeli, pa jesu) i kako devojka S. zna situaciju sa Zadranima, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ovakvih poruka ima na desetine i policija sklapa mozaik potpune rekonstrukcije odnosa i događanja u klubu i posle Matejevog odlaska, jer rekonstrukcija Matejeve trase kretanja i svega što je kamerama vidljivo je već obavljena.

Možda ovi dokazi neće pomoći da se nađe Matej, ali će rasvetliti zašto je Matej u majici izleteo iz kluba Gotik u beogradsku noć i zašto je nakon trčanja od devet minuta stepenicama ispod restorana Savanova krenuo prema reci Savi. (Novosti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker