Oglasio se Čeda Jovanović sa Infektivne klinike: ”Premoren sam. Bolovi su me KIDALI CELE NEDELJE”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se na Infektivnoj klinici u Beogradu već nekoliko dana, gde je prebačen na dalje lečenje.

dfger65678

{module Oglas 1 – 2020}

On je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju uz opis svog trenutnog stanja.

– Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak – naveo je lider LDP-a na Tviteru.

On dodaje da su lekari stalno sa njim i na svaku promenu reaguju modifikacijom terapije. – Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspeo da odspavam nekoliko sati, pošto su našli rešenje za bolove koji su me kidali čitave nedelje. Mislim na sve i o svemu… Čuvajte se… – poručio je Jovanović.

On je prvog jula prvo primljen u KBC “Bežanijska kosa” sa upalom pluća, gde je čekao i rezultate testa na Covid-19.

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak. <a href=”https://t.co/GZqBZSiOrd”>pic.twitter.com/GZqBZSiOrd</a></p>&mdash; Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) <a href=”https://twitter.com/Ceda_Jovanovic/status/1280091812905070592?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 6, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker