Oglasila se majka preminule srbijanske youtuberke: Mnogo je toga nejasnog

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nataša Đukić, majka preminule srbijanske youtuberke Kristine Kike Đukić, izjavila je da ni više od pola godine nakon njene smrti ne zna šta se tačno dogodilo.

Podsjećamo, 9. decembra prošle godine javnost je šokirala informacija da je Kika navodno izvršila samoubistvo u 21. godini. Međutim, istraga je još uvijek toku.

“Nigdje nema njenog dnevnika. U njemu je sve pisala, a telefon je još uvijek u tužilaštvu. Neko je ugasio njen nalog dan prije njene smrti i prvi na njemu objavio da je preminula. Još ne znam ko je to bio. Mnogo je toga nejasnog vezano za njenu smrt i čekam da se istraga potpuno završi. Imam razloga da vjerujem da Kika nije imala nameru da se ubije. Čak i da je imala, ona to ne bi uradila na moj rođendan”, rekla je Nataša za Informer.

Opisala je šta se događalo prije vijesti o Kikinoj smrti.

“Posljednji put sam se čula s njom 7. decembra oko 23.36 sata. Pitala me je da li ću moći da joj platim kiriju za januar, a ranije tog istog dana me je pitala da li mogu da podignem kredit da kupimo stan… Te večeri je, kasnije sam to vidjela sa računa, platila hranu koju je poručila od dva do četiri sata ujutru. I sad se pitam da li osoba koja planira da kupi stan, istovremeno planira i da se ubije. Tokom razgovora dogovarale smo se da sutra dođe da proslavimo moj rođendan. Rekla mi je da ćemo se sve dogovoriti kada se sutra bude probudila, ali to se nije desilo”, kazala je.

Dodala je da je Kika noću uglavnom bila budna i da je tokom dana duže spavala. Kikina drugarica je čestitala Nataši rođendan i rekla da će je obje posjetiti.

“Tog dana uzalud sam slala Kiki poruke. odgovora nije bilo, ni slutila nisam šta se dešava. Planirala sam da s mojom najboljom drugaricom oko 20 sati odem kod Kike u stan, sa hranom, ukoliko ona ne bude mogla da dođe”, dodala je.

Kada je trebala krenuti kod Kike, stigla je komšinica. Oko 22 sata nazvala je Kikina drugarica.

“Rekla mi je ‘Kiki ide pjena na usta’, ja sam joj rekla da odmah pozove hitnu pomoć, a da mi stižemo. Na ulazu u zgradu bilo je Kikinio mače, uzela sam ga u ruke i ubrzo potom srela ženu iz Hitne pomoći. Rekla mi je da, nažalost, nema lijepe vesti za mene i da je Kika preminula. Van sebe sam krenula ka njenom stanu, ali nisu mi dali da uđem. Morala sam da je vidim”, ispričala je uplakana majka.

Odmah po ulasku u stan vidjela je Kikino tijelo.

“Dohvatila sam joj ruku koja joj je bila u grču i mazila je. Gledala sam to lijepo lice mog djeteta. Mazila sam je po licu i u trenutku kada sam je pomazila po vratu, krenula joj je krv iz nosa. Bilo je jezivo. Ona je bila moje mezimče. I sad mi odzvanja u glavi njen glas: ‘Mamita, e samo da ti kažem!'”, zaključila je.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker