OD SUTRA SE PRODUŽAVA POLICIJSKI ČAS: Već ovog vikenda zabranjeno kretanje već od 15 sati! Ovo su nove mere Vlade Srbije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vlada Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da se policijski čas vikendom produži, tako da će on subotom i nedeljom počinjati u 15 umesto u 17 časova.

2184215 whatsapp image 20200328 at 13.12.50 1 ls s

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Ova odluka, kao jedna od najnovijih rigoroznijih mera u borbi protiv korona virusa, još danas je objavljena u Službenom glasniku tako da je ona već na snazi, a što znači da sutra, u nedelju, policijski čas počinje u 15 sati.

Kao naredbu, potpisao ju je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

– Na osnovu člana 2. Uredbe o merama za vreme vanrednog stanja i člana 15. stav 1. Zakona o državnoj upravi ministar unutrašnjih poslova, uz saglasnost ministra zdravlja, donosi NAREDBU o izmeni naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Srbije.

U Naredbi o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Srbije u tački 2. stav 1, reči: „osim subotom kada zabrana traje od 17 do 3 časova” zamenjuju se rečima: „osim subotom kada zabrana traje od 15 do 3 časova i nedeljom kada zabrana traje od 15 do 5 časova”. Stav 2. briše se.

Ova naredba pod brojem 011094/20-123 danas je objavljena u Službenom glasniku Srbije.

Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, donete su i sledeće odluke u vezi sa sprečavanjem širenja virusa COVID-19. (Kurir)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.