Novi Pazar – Zvižduci za rukovodstvo, aplauzi za lekare i donatore

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Grupa od pedesetak građana Novog Pazara okupila se danas u krugu Opšte bolnice tražeći, kako su rekli, istinu o obolelim i umrlim od kovida19 u ovom gradu, kao i smenu odgovornih u zdravstvenim ustanovama i Štabu za vanredne situacije.

protest 28jul

{module Oglas 1 – 2020}

Oni su nosili transparente sa natpisima poput “Ostavka koordinatora”, “Gde su donacije?”, “Hoćemo tačne informacije”, “Ovde smo zbog života” i “Prvi u Evropi” koje su na kraju protesta okačili na ogradu.

Svoje nezadovoljstvo iskazali su duvajući u pištaljke i skandiranjem protiv koordinatora Opšte bolnice Mirsada Đerleka, a skup su okončali aplauzom za, kako su naveli, sve zdravstvene radnike Novog Pazara, drugih gradova Srbije i Bosne i Hercegovine, kao i sve koji su u prethodnom periodu uputili pomoć.

{module Oglas 0 – 2020}

Oni su poručili da protest nema nikakvu političku pozadinu naglašavajući da su se okupili zbog, kako su rekli, sramnog odnosa prema građanima.

“On (Đerlek) kaže da je napravio takve rezultate da mu ne pada na pamet da podnese ostavku. Ja da sam na njegovom mestu od stida bih se sakrio u mišju rupu. Pa mi smo prvi u Srbiji po broju umrlih”, poručio je Ruždija Šabotić.

Najavili su da će se svakog dana na istom mestu okupljati u 17 časova.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker