Novi Pazar – Uočene nepravilnosti u radu pojedinih ugostiteljskih objekata

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prema obaveštenju Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave za izvorne i poverene poslove, u prethodnih 48 sati utvrđene su neravilnosti u radu 21 ugostiteljskog objekta na teritoriji grada.

tjktzjtrtr

{module Oglas 1 – 2020}

Nepravilnosti u radu privrednih subjekata utvrđene su u okviru pojačane kotrole od strane inspekcijskih službi i odnose na nepoštovanje mera zaštite koje su na snazi usled epidemije virusa Covid19:  o maksimalnom broju gostiju i držanju propsane distance u samom objektu. Prema propisima, o daljim koracima u vezi sa stanjem zatečenim na terenu, odlučivaće Sanitarna inspekcija Raškog upravnog okruga.

Iz Gradskog štaba za vanredne situacije i Gradske uprave za izvorne i poverene poslove Grada Novog Pazara apeluju  na građane ali i vlasnike ugostiteljskih objekata da se  bez odstupanja pridržavaju jasno definisanih mera zaštite, kako bi izbegli mogućnost da ugroze lično i zdravlje drugih.

{module Oglas 0 – 2020}

Protiv svih za koje se utvrdi da propisane mere ne poštuju, biće preduzete odgovarajuće radnje.

Mere zaštite deo su nastojanja da se osigura bezbednost zajednice ali i svakog društveno odgovornog pojedinca. Stupile su na snagu odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Novog Pazara i u skladu su sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti (SL. RS. br. 15/2016 i 68/20) kao i sa odlukama republičkog  Kriznog štaba.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker