Novi Pazar – U iziloaciji 12 vozača kamiona

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U poslednja 24 sata, u Novom Pazaru, pod epidemiološki nadzor stavljeno je 12 vozača kamiona, koji su u zemlju ušli iz inostranstva.

remote traffic 397382 1920 1 678x382

{module Oglas 2019 – U članku 1}

– Mi i dalje nemamo obolelih od korona virusa. U izolaciji se nlazi isti broj ljudi, kao i juče, 525. Među njima je 3 sa povišenom telsnom temperaturom, od njih se jedno oseća dobro, a za dvoje dnas smo poslali briseve na analizu – kaće direktor Zavoda za javno zdravlje dr Šefadil Spahić i dodao da očekuju dolazak tridesetak učenika i studenata iz Turske, koji su izrazili želju da se vrate kući.

Inače, u Novom Pazaru je u toku podela maski proizvedenih u ovdašnjim privatnim fabrikama. Juče je podeljeno 7.500. Maske su prvo date Opštoj bolnici, Domu zdravlja i Zavodu za javno zdravlje.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Oni ih sterilišu, deo zadržavaju za sebe, a deo se upućuje  ustanovama i institucijama u gradu i zdravstvenim ustanovama i institucijama susednih opština. U akciji proizvodnje maski učestvovuje četrdesetak privatnih firmi i pojedinaca koji su donirali novčana sredstva za kupovinu materijala za kupovinu maski.

Direktor Regionalne agencije za ekonomski razvoj Sandžaka (SEDA) Samir Kačapor rekao je da će se, na ovom području, dnevno deliti od 5-7 hiljada maski. (Danas)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex