Novi Pazar – Svi koji imaju visoku temperaturu, kašalj i teško dišu, treba da se jave u Medicinu rada, a ne na Hitnu ili Opštu praksu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ambulanta Medicine rada tokom vanrednog stanja primaće sve pacijente koji imaju povišenu temperaturu i simptome slične gripu, poput dugotrajnog kašlja i teškog disanja, najavio je danas direktor Doma zdravlja Ervin Ćorović.

korona virus

{module Oglas 2019 – U članku 1}

On je kazao da će ambulanta biti dostupna svim pacijentima, bez obzira ko im je izabrani lekar i da li im je overena zdravstvena knjižica.

“Ambulanta će raditi od sedam do 18 časova i opremljena je po svim standardima. Pacijente sa takvim simptomima molim da u narednom periodu ne idu u Dom zdravlja ili na Hitnu pomoć”, rekao je Ćorović.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

On je dodao da su na sajtu Doma zdravlja objavljeni brojevi telefona ambulanti i dežurnih lekara koje pacijenti u toku radnog vremena mogu pozvati i dobiti sve neophodne informacije.

Zbog novonastale situacije promenjen je i režim rada Dečijeg dispanzera koji će raditi od sedam do 18 časova, dok će u starom školskom dispanzeru, od 18 do 22 časa, dežurati po jedan lekar i medicinska sestra za hitne slučajeve.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex