Novi Pazar – Spisak marketa u kojima stariji od 65 godina, mogu pazariti nedjeljom od 4 do 7h ujutru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na snazi zabrana svih javnih okupljanja

files cache police marketi 770x470

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Gradaki štab za vanredne situacije Novog Pazara doneo je, u skladu sa merama Vlade Srbije, odluku o zatvaranju svih restorana, ugostiteljskih objekata i tržnih centara. Po rečima Dzemila Divanefendića, načelnika Gradske uprave i člana Štaba, odluka stupa na snagu večeras u 20 sati.

“Naše inspekcijske službe kontrolišu i primenu mera Vlade koje se tiču okupljanja više od pet ljudi na jednom mestu. Do zatvaranja lokala, inspekcija će kontrolisati primenu propisa da udaljenost između lica mora biti dva metra.”

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Divanefendić ističe da su inspekcijski službenici do sada izricali opomene, ali da će, uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova, biti kažnjeni svi oni prekrše propisana pravila.”

Na Štabu je saopšteno da je prethodnog dana evidentirano masovno okupljanje građana na sportskim terenima i igralištima, pa je usvojena odluka o njihovom zatvaranju.

“Ne sme biti okupljanja. U svrhu kontrole stanja, na terenu će delovati uposlenici Sportsko – sajamske ustanove “Pendik”, i “Direkcije za izgradnju gradskog građevinskog zemljišta”.

“Radnici “Direkcije” demontiraće, po nalogu Gradskog štaba sva dečja igrališta i zatvoriti ih, kao i sportske terene i teretane na otvorenom, “, rekao je načelnik GU.

Rukovodilac Odeljenja za stambeno – komunalne poslove GU izvestio je Štab da su svi upravnici stambenih zgrada na teritoriji Novog Pazara kontaktirani i date su um instrukcije u vezi dezinfekcije zajedničkih prostorija u zgradama.

{module Oglas 2019 – U članku 2}
Divanefendić je podsetio na važnost primene mere Vlade kojom se u izuzetnim situacijama i po propisanim kriterijumima omogućava ograničen izlazak lica starijih od 65 godina, iz njihovih domova.

“Njima je omogućeno da samo nedeljom, u vremenu od 4 do 7 časova ujutru obave nabavku životnih namirnica. U tu svrhu, Graskoj upravi je juče stigao spisak marketa koji će u pomenutom vremenskom intervalu biti otvoreni za građane starije od 65 godina”,rekao je načelnik GU Džemil Divanefendić. Marketi u kojima Novopazarci stariji od 65 godina, nedeljom mogu pazariti namirnice u vremenu od 4 do 7 ujutru su:

“Maxi” prodavnica u ulici Rifata Burdzevića, “Idea” u ulici Njegoševoj i dva objekta trgovinskog lanca “Aman”, jedan u ulici Avnoja i drugi u Čerkez mahali.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker