Novi Pazar – Saopštenje za javnost Gradskog štaba za vanredne situacije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zajedničkim snagama u borbu protiv krize

hgj7567zuhdtr

{module Oglas 1 – 2020}

Grad Novi Pazar ulaže ozbiljne napore da se izbori sa veoma teškom situacijom u kojoj se naš grad nalazi.
Sada je vreme da udruženim snagama pronađemo način da izađemo iz situacije u kojoj se nalazimo i spasimo živote onih koji su ugroženi.

Gradski štab za vanredne situacije stoji na raspolaganju Opštoj bolnici za nabavku svega što im bude potrebno. Svakodnevno ćemo razmatrati mogućnosti za pomoć i podršku građanima u borbi protiv ove bolesti.
Zahvaljujemo se svima na interesovanju za pružanje pomoći u borbi protiv ove bolesti.

{module Oglas 0 – 2020}

Zbog velikog broja poziva zaintersovanih za pružanje pomoći aktivirali smo poseban devizni i dinarski račun Grada Novog Pazara za pomoć namenjenu u borbi epidemije Covid19. Kako bismo osigurali potpunu transparentnost, redovno ćemo obaveštavati građane o uplatama koje su pristigle kao i o trošenju namenskih sredstava. Na ovom računu trenutno je prikupljeno 1.755.351,00 RSD.

Gradski štab će redovno informisati javnost o svojim aktivnostima u vezi sa trenutnom situacijom izazvanom virusom Covid 19 putem gradskog sajta.

Informacije će biti dostupne i putem zvaničnih društvenih mreža koje grad koristi kao i u sredstvima javnog informisanja. Građani i građanke Novog Pazara posebno su ponosni na svoje lekare i medicinsko osoblje kao i na sve one lekare i koji su došli da pomognu našem gradu. Svima njima dugujemo ogromnu zahvalnost.

Pozivamo građane našeg grada na poštovanje preporučenih mera, poštovanje distance, izolacije i nošenje maski kako bismo bili odgovorni prema sebi i drugima. Jedini način da izađemo iz krize nastale usled epidemije Covid19 jeste zajednička borba i da sve razlike ostavimo po strani.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker