Novi Pazar – Reakcije na saobraćajnu nezgodu u kojoj je teško povređena žena

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Teška saobraćajna nezgoda, koja se dogodila juče u Selakovcu, uznemirila je javnost u Novom Pazaru i pokrenula niz pitanja koja se odnose na regulisanje saobraćaja u gradu. Građani traže što hitnije postavljanje usporivača brzine u Dubrovačkoj ulici, a nadležni iz Gradske uprave apeluju na republičke institucije da dozvole postavljanje ležećih policajaca i na putevima drugog reda, naročito u zoni škola.

selakovac

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Uznemirujući snimak saobraćajne nezgode u kojoj je teško povređena dvadesetsedmogodišnja žena zabrinuo je građane Novog Pazara. Oni smatraju da je ta situacija zapravo velika opomena, kako za vozače da savesno voze i poštuju ograničenje brzine u naseljenim mestima, tako i za nadležne službe da što hitnije pristupe rešavanju što bezbednije regulacije saobraćaja u gradu.

Novopazarci su danas zakazali blokadu puta i protest ispred Policijske uprave. Skupovi nisu održani. Na društvenim mrežama, na kojima se masovno pozivalo na okupljanja, piše da je drugi skup zabranjen.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

U porodici povređene žene kažu da je saobraćajni haos u Dubrovačkoj ulici svakodnevica, te da neće odustati od inicijative da se postave ležeći policajci u tom delu grada.

”Svi meštani su upoznati sa problemima prebrze vožnje. Vozi se, kao što snimak potvrđuje, i do 200 kilometara na sat. Moja snaha je svoj život žrtvovala za svoje dete, koje je, hvala Bogu, uspela da spase”, kaže dever povređene žene, Elvis Redžović.

Iz Savete za bezbednost saobraćaja Grada Novog Pazara apeluju na republičke institucije, koje su nadležne za puteve drugog reda, da dozvole regulaciju saobraćaja, naročito u zoni škola.

”Osnovni problem je što Grad Novi Pazar ima sedam osnovnih škola koje su u neposrednoj blizini državnih puteva. Mi kao lokalna samouprava nemamo ingerencije da na državnim putevima postavljamo ležeće policajce. To je, po mom mišljenju, jedan veliki nedostatak u sistemu cele države”, izjavio je ispred ispred Gradskog saveta za bezbednost saobraćaja, Mirsad Jusufović.

Kako saznajemo od lekara novopazarske Opšte bolnice, povređena žena je uspešno operisana u kragujevačkom Kliničkom centru. Trenutno se nalazi na Odeljenju intenzivne nege, ali njeno zdravstveno stanje je i dalje kritično. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

https://www.youtube.com/watch?v=5ouTgtszSPc

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker