Novi Pazar – Paučinac dao izjavu policiji

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Jedan od organizatora svakodnevnih protesta grupe građana ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru Aladin Paučinac dao je izjavu policiji, a po nalogu tužioca, saznaje radio Sto plus.

aladin paucinac

{module Oglas 1 – 2020}

Paučinac je našem radiju rekao da je izjavu dao po prijavi direktora ove zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića zbog narušavanja javnog reda i mira.

„Rekao sam policiji da mi nezadovoljstvo iskazujemo svakog radnog dana vodeći računa da budemo na mestu gde ne smetamo nikom, koje je najmanje prometno i da ne uznemiravamo nikog. Tokom polučasovnog skupa podsećamo građane da epidemija korona virusa i dalje traje, da nema opuštanja, a da rukovodstvo bolnice mora da iznosi tačne informacije i da nas blagovremeno o svemu obaveštava, što nisu do sada nijednom učinili“, rekao je Paučinac.

{module Oglas 0 – 2020}

On je u izjavi, u koju je naš radio imao uvid, naveo i to da svakodnevno od tužilaštva traže da pokrene istragu o svim dešavanjima u ovoj ustanovi u prethodnom periodu.    

„Mi smo sigurni da neko mora snositi odgovornost , a smatramo da su to rukovodioci bolnice. Naša jedina želja je da nam se nikada više ovako nešto ne ponovi i da na čelu bolnice budu odgovorni ljudi“, rekao je Paučinac.

On sa grupom građana svakodnevno od sredine jula ispred Opšte bolnice traži Mahmutovićevu smenu i njegovih najbližih saradnika, jer „su nespremno dočekali prethodni talas korona virusa“, kada je Novi Pazar bio žarište u Srbiji.

Protesti se održavaju svakog radnog dana u 17 časova.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker