Novi Pazar – Medicinska škola privremena bolnica

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Počinju pripremni radovi na osposobljavanju specijalne bolnice u kojoj će se lečiti građani Novog Pazara oboleli od virusa COVID19 sa lakšom kliničkom slikom!

medicinska skola

{module Oglas 1 – 2020}

Nakon što su potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, gradsko rukovodstvo, rukovodstvo Opšte bolnice, kriznog štaba, obišli su dve lokacije u Novom Pazaru, za ovu namenu je odabrana je Medicinska škola “Dva heroja”. Obezbeđeni su kreveti, medicinska oprema i logistika za opremanje Kovid bolnice u Novom Pazaru.

{module Oglas 0 – 2020}

Kako bi se specijalna bolnica što pre bila spremna za primanje naših pacijenata sa lakšom kliničkom slikom, pozivamo privrednike i građane da doniraju opremu Kovid bolnici u Novom Pazaru u vidu posteljina, ćebadi, natksani i ostalih potrebština.

Svi koji žele da učestvuju u opremanju Kovid bolnice kako bi Novopzarci sa lakšom kliničkom slikom ostjali u svom gradu, mogu da se javiti se koordinatoru za infrastrukturu Enesu Buhiću.
Kontakt:
tel: 064 8627 386
enes.buhic@novipazar.org.rs

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.