Novi Pazar – Medicinska škola ”Dva heroja” prestaje da bude Covid bolnica

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Usled smanjenja broja pacijenata obolelih od infekcije virusom Covid 19, Gradski štab za vanredne situacije Grada Novog Pazara doneo je odluku o zatvaranju privremene bolnice za smeštaj lica sa blagom kliničkom slikom, koja se nalazila u objektu Medicinske škole “Dva heroja”.

medicinska skola 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Do preuređenja objekta škole u privremenu bolnicu došlo je nakon proglašenja pandemije u našoj zemlji. Kako je danas odlučio Gradski štab za vanredne situacije, dalju brigu o smeštaju i lečenju obolelih u potpunosti preuzima Regionalni covid bolnica u Novom Pazaru.

U cilju obezbeđivanja uslova za početak školske 2020/2021. godine, osnovnim i srednjim školama u Novom Pazaru biće, po osnovu korišćenja pumpi za dezinfekciju, podeljena i određena dezinfekciona sredstva. Količine natrijum hipohlorida za ovu namenu obezbedilo je Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije. Kasarni “Rifat Burdžević Tršo” u Novom Pazaru će, kako je odlučeno na današnjoj sednici, Gradski štab za vanredne situacijr donirati dezinfekcioni tunel, u znak zahvalnosti za svu pomoć koju je Vojska Republike Srbije pružila u borbi za pandemojom virusa Covid 19 na ovim prostorima. (rtv)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker