Novi Pazar / Ješić: Očekujem da danas i sutra riješimo problem sa električnom energijom

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Veliki broj žitelja sandžačkih sela već treći dan nema električnu energiju. Direktor Elektrodistribucije (ED) Novi Pazar Dragan Ješić kazao da očekuje da danas i sutra da svi potrošači imaju uredno snabdijevanje električnom energijom.

dalekovod 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Razlog za nestanak struje jesu vremenske neprilike, kao i rastinje koje je došlo u kontakt sa dalekovodom i niskonaponskim mrežama, navodi Ješić.

Dodao su neka sela morala biti manipulativno isključena u kratkom vremenskom periodu zbog sanacije kvarova na tim dionicama, ali da sela u Sjenici nisu pod ogrankom ED Novi Pazar.

{module Oglas 0 – 2020}

Ješić je demantovao navode da određene ekipe radnika iz Novog Pazara nisu htjele da izađu na teren tokom vikenda i da je to razlog sto se odužilo sa sanacijom problema.

Ekipe su sve radile i za vikend do 23 časa, dok su dežurni električari radili i preko noći. I dalje je angažovano 54 radnika, među kojima ima radnika i iz Kraljeva i Jagodine koji su došli kao ispomoć. Radnici veliki, ali veliki napor ulažu da se sve vrati u prvobitno stanje, kazao je Ješić. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker