Novi Pazar – Gradska uprava traži četiri radnika

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Gradska uprava Novog Pazara raspisla je konkurs za prijem u radni odnos četiri radnika na neodređeno vreme, objavljeno je na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

thumbs b c 189a42a6e99dc6a0800781037a3f8683

{module Oglas 1 – 2020}

Konkurs je otvoren za šefa Odseka za vozni park, zamenika matičara, savetnika u Odeljenju za finansije, kao i GIS administratora.

Šef voznog parka mora imati završen fakultet iz oblasti ekonomskih nauka, položen državni ispit i najmanje godinu dana radnog iskustva u struci. Prilikom izbora biće ocenjeno znanje kandidata o Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

I zamenik matičara mora posedovati visoko obrazovanje društveno-humanističkih nauka, tri godine radnog iskustva, položen državni i ispit za matičara, kao i ovlašćenje za obavljanje poslova matičara. U izbornom postupku biće testirano znanje kandidata o Zakonu o matičnim knjigama.

{module Oglas 0 – 2020}

Savetnik u Odeljenju za finansije mora imati diplomu ekonomskog fakulteta, položen državni ispit, najmanje tri godine radnog iskustva u struci i znanje Zakona o budžetskom sistemu.

Uslovi za GIS (geografsko informacioni sistem) administratora su završen geografski fakultet, položen stručni ispit i tri godine radnog iskustva u struci. Pred konkursnom komisijom moraće da dokaže poznavanje Zakona o planiranju i izgradnji.

Konkurs je objavljen 17. juna i traje 15 dana, a više informacija se može pronaći na sajtu Grada Novog Pazara.

(Radio sto plus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.