Novi Pazar dobija oko 200 novih parking mjesta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

parking spacesProjektima parternog uređenja, koji se realizuju i tokom produžene građevinske sezone na više lokacija, Novi Pazar dobija oko 200 novih parking mesta. Za nekiliko dana završavaju se radovi i na uređenju prarkinga u blizini Autobuske stanice, gde se izgrađuje i uređuje prostor za preko 20 parkiranih vozila.

parkingJJJJ

{module Oglas 2019 – U članku 1}

I stanovnici koji žive u blizini Autobuske stanice uskoro će imati uređen javni prostor i, u Novom Pazaru naročito nedostajuća parking mesta za preko 20 vozila. Radovi su u toku i, kako se najavljuje, trebalo bi da budu završeni već tokom naredne nedelje.

”Namera nam je da sve projekte koje smo zacrtali završimo. Nakon parkinga kod zgrada Bor, Jezero, Nove lučne, došao je red da radimo i ovde novi parking. Radovi dosta brzo napreduju i građani će možda već u par dana, krajem sledeće nedelje, imati kompletno završen plato sa oko dvadest i nešto parking mesta”, izjavio je direktro JKP ”Parking servis” Armin Mehović.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Parterno uređenje podrazumeva i ozelenjavanje uređenih površina, a na nekim lokacijama i izgradnju dečijih igrališta.

Realizacijom svih do sada planiranih projekata parternog uređenja Novi Pazar dobija ukupno oko 200 novih parking mesta. Kako se najavljeje, narende sezone biće i novih sadržaja, kojima će se unaprediti život svih građana Novog Pazara. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker