Novi Pazar / Ambulanta Medicine rada prima samo pacijente sa simptomima korona virusa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Građani Novog Pazara koji imaju simptome slične virusu COVID-19 mogu javiti samo ambulanti novopazarske Medicine rada bez obzira ko im je izabrani lekar.

medicina rada

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Doktor medicine dr Suzana Ilić kaže da ovu ustanovu ne bi trebalo da posećuju pacijenti sa hroničnih bolestima niti drugim zdravstvenim  probelemima, jer time dovode sebe u opasnost.

“Ambulanta Medicine rade radiće od 7 do 18 sati svim radnim danima, uključujući i vikend. Ovde će se pre svega vršiti pregled osoba koje imaju visoku temepraturu preko 38 stepeni i pregled osoba, koje imaju respiratornih problema.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

To podruzemava otežano disanje suvi ili kašalj sa iskašljavanjem I kratak dah. Bitno je da pacijenti pre toga pozovu Medicinu rada I kažu svoje simptome, jer dolaze pacijenti koji imaju neke druge probleme, a nekada I zbog prepisa lekova,a  time sebe dovode u opasnost da se zaraze virusom, a pripadaju rizičnoj grupi. Na sajtu Doma zdravlja Novi Pazar imaju informacije I brojevi telefona svih izabrenih lekara, gde pacijenti mogu pozvati svoje izabrane lekare I da se informišu šta im treba”, rekla je dr Ilić.

“Što se tiče saveta svim građanima je da ostanu kod kuće I da pozovu svoje izabrane lekare I Medicinu rada da prate sve instrukcije, jer ovo je borba ne samo našeg grada već cele države i sveta”, kaže dr Ilić. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.