Nova S – Novopazarski autobus pun, a vozače baš briga (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pun autobus ljudi, koji dišu jedni drugima za vrat, deo njih bez maske, a vozači se prave kao da ih se to ne tiče, prepričava za Nova.rs Ivana Nedić svoj današnji put od Kraljeva do Beograda, piše Nova.rs

HHTZHZUTTZ

{module Oglas 1 – 2020}

Čitateljka portala Nova.rs, koja nam je kao svedočanstvo o svom putovanju poslala slike i video snimak prepunog autobusa, objašnjava da su ona i njena sestra oko 11 časova ušle u Kraljevu u autobus privatnog prevoznika Benkoturs 92 koji iz Novog Pazara vozi do Subotice, a preko Beograda i Novog Sada.

“Već u Kraljevu su bila popunjena skoro sva mesta za sedenje, svako je sedeo jedan do drugog i već tada se nije poštovalo pravilo da je prazno svako drugo mesto. Vozači su bili bez maski. Međutim, u Gornjem Milanovcu je u autobus ušla velika grupa ljudi, koje vidite na snimku, tako da je bio pun prolaz između mesta za sedenje” navodi Ivana.

Ističe kako se zaprepastila kada je videla da vozači puštaju sve putnike u autobus.

{module Oglas 0 – 2020}

“Sestra i ja smo počele da vičemo i pitamo: ‘Zašto ste pustili ovoliko ljudi u vozilo, znate li da je pandemija, nema mesta da svi sednemo, kako ćemo ovako do Beograda?’ Mi smo krenule da se svađamo, ali nismo imale s kim, jer su nas vozači samo pogledali i ignorisali sve što smo rekle” priča Ivana Nedić.

Autobus je tako prepun putnika, prema njenim rečima, putovao sve do Beograda.

“Pola putnika je bilo bez maske, disali su jedni drugima za vrata. Ja sam hronični bolesnik, stavila sam dve maske i baš sam se uplašila. Međutim, vozači nisu uopšte reagovali, kao da ih ne interesuje šta pričamo” naglašava.

Sem Ivane i njene sestre, kako navodi, niko od ostalih putnika nije reagovao na pomenutu gužvu.

“To me je takođe zaprepastilo. Nije moguće da su baš svi u autobusu preležali koronu pa da su imuni. Iznenadio me baš toliko odsustvo svesti da moramo da brinemo svako o svom zdravlju” zaključila je Ivana Nedić.

Izvinjenje privatnog prevoznika

U privatnom autoprevozniku Benkoturs navode da na vratima autobusa piše da je bez maske zabranjen ulaz u autobus.

“Što se tiče broja putnika siguran sam da bi da su vozači samo pokušali da izbace višak putnika, poznajući naš mentalitet, došlo do neželjenih scena.  Zato vas molim da se u naše ime izvinete našim dragim putnicima” piše u dopisu koji potpisao Hakija Tahirović, a stigao je iz Benkotursa 92 na naš upit o konkretnom događaju i o tome na koji način sprovode epidemiološke mere u svojim vozilima.

{module Oglas 2 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=OsJ_7iwkW0U

(Nova.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker