Nezakoniti radovi u Novom Pazaru: Doneto rešenje o zatvaranju gradilišta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Građevinska inspekcija donela je rešenja o zatvaranju nelegalnih gradilišta na parcelama pored Ulice Stefana Nemanje koje su u državnom vlasništvu, a čiji su korisnici Ministarstvo odbrane i Grad Novi Pazar, saznaje radio Sto plus.

ngdhmjstrjhtzj

{module Oglas 1 – 2020}

Radovi na parcelama broj 436/4 i 437, koje su u sklopu kasarne “Rifat Burdžević Tršo”, nezakonito su izvođeni par nedelja, a obuhvatali su iskopavanje i izgradnju dva objekta.

Inspekcijskim nadzorom, urađenim po nalogu nadležnog tužilaštva, otkriveno je da je na parceli broj 436/4 izgrađen objekat dimenzija 11х7 metara, kao i da je investitor I.P.

{module Oglas 0 – 2020}

Kao investitor objekta dimenzija 15×6 metara na parceli broj 437 naveden je Nebojša B, a N.T. i M. P. dve iskopine 20×7 metara, na kojima nije započeta gradnja. “Zbog bespravne izgradnje su pokrenuti upravni postupci i doneta rešenja o uklanjanju, zatvaranju gradilišta i izvršenju, te je obavešten Odsek za privredni kriminal Policijske uprave u Novom Pazaru. Protiv investitora, odnosno, izvođača radova podnete su krivične prijave Osnovnom tužilaštvu”, odgovorili su iz Odeljenja za inspekcijske poslove.

Ministarstvo odbrane nije odgovorilo na pitanja da li je upoznato i kako je moguće da se na parcelama koje su deo kompleksa vojne kasarne izvode radovi i da li su dali saglasnost investitorima za taj posao.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker