NAJČUDINIJA SMRT U SRBIJI – Jedan lovac je preminuo, a onda je drugi krenuo da ga traži pa i on UMRO U ISTOM DANU NA ISTOM MJESTU

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Najčudniji smrtni slučaj u Timočkoj krajini dogodio se pre pet godina kada su dvojica prijatelja, lovci, preminuli u šumi, baš na istom mestu i baš u istom danu.

Tog leta su lovci otišli u šumu, na čeki između zaječarskih sela Vratarnica i Zagrađe.

– Pošli su i dvojica prijatelja, članovi Lovačkog kluba “Timok Mali Izvor”, Ljubiša Tomić (58), trgovački putnik, i Zoran Gmitrović (54), radnik u JP “Železnice Srbije”. Sve je bilo uobičajeno. Ali, kada smo se vratili kući, pozvali su telefonom članovi Ljubišine porodice i pitali gde je on jer se nije vratio kući iz lova – pričali su tada lovci.

Čim su čuli da im se prijatelj nije vratio, lovci, među kojima je bio i Zoran Gmitrović, vratili su se do ulaza u selo Vratarnica i videli njegov džip. Krenuli su u šumu da ga traže, i nažalost, ugledali su njegovo telo.

– Bili smo u šoku, nismo mogli da verujemo da gledamo Ljubišu kako nepomično leži, a do pre par sati smo razgovarali. Najednom, Zoran se uhvatio za grudi. Nije ni jauknuo, samo se srušio.

Strašno je bilo! Pokušavali smo da ga povratimo, osvestimo, ali bez uspeha. Ležao je nepomično nedaleko od Ljubiše… – kazali su lovci tada.

Oni su odmah pozvali hitnu pomoć, ali nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju da su obojica lovaca preminula i to obojica od srčanog udara. Otišli su jedan za drugim, na istom mestu, sa samo nekoliko sati razlike.

(Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker