N.Pazar / Nakon pisanja medija, izmenjen tender za novogodišnju rasvetu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Novi Pazar izmenilo je tendersku dokumentaciju za kupovinu novogodišnje dekorativne rasvete, a nakon pisanja medija da se njome favorizuje samo jedna kompanija.

kicenje grada

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Prvobitnim tenderom bila je predviđena nabavka 40 svetlećih ledenica i osam svetlećih zvezda kompanije “Blachere Illumination” ili odgovarajućih, kao i dva različita “3D motiva”, sa specifičnim šiframa i tačnim dimenzijama, bez objašnjenja o kakvim ukrasima se radi.

Ti “3D motivi” istog proizvođača, sa identičnom šifrom, traženim dimenzijama i težinom, nalaze se u katalogu kompanije “Ilumina” iz Novog Sada, u oblicima ukrasnog Sneška Belića i medveda, što je izazivalo sumnju da se tenderskom dokumentacijom favorizuje ta firma.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Izmenom tendera JP za uređivanje građevinskog zemljišta opisalo je kako bi približno trebalo da izgledaju svetleće zvezde i ledenice, kao i “3D motivi” za koje su naveli da su u obliku “Sneška Belića” i “mede”, bez navođenja da moraju biti proizvodi “Blachere Illumination” ili odgovarajući.

Zbog izmene dokumentacije, rok za dostavljanje ponuda produžen je do 19. novembra.

Kupovina ovih novogodišnjih ukrasa koštaće oko 1,5 miliona dinara.

(N. Kočović, Radio sto plus)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.