MUŽ JE UPUCAO NA SPAVANJU I POBEGAO Ovo je doktorka koju je suprug noćas teško ranio, lekari se bore za njen život, a prijatelji kažu: “Misterija je zašto je to učinio”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Milena M. (35), koju je noćas iz vatrenog oružja upucao suprug Vladimir M. (40), poslednje tri godine radila je kao lekar u jednoj bolnici u Drezdenu. Porodica je očekivala papire za muža i decu, kako bi svi mogli da se spoje i žive u Nemačkoj.

Vladimir je trenutno u bekstvu, dok se lekari bore za život ranjene Milene. Ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja u ovoj porodici.

Prijatelj supružnika Milene i Vladimira M., šokiran je noćašnjim događajem, koji je uznemirio sve koji su ih poznavali. On je ispričao da u njihovom odnosu ništa nije nagoveštavalo da može da dođe do tragedije.

„Bili su skladan par, on je sa decom povremeno odlazio u Nemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje porodice“, ispričao je za nova.rs njihov dobar prijatelj.

On kaže da je Milena posle završene srednje Medicinske škole, bila dobar student Medicine, ali da nikako nije mogla da se zaposli u struci i da je zbog toga odlučila da uči jezik i ode u Nemačku.

“BIla je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu, kako bi čuvao decu dok je ona u Nemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme. Jeste malo Vladimirova porodica negodovala zbog njenog odlaska, smatrali su da im odvodi decu, ali ne mislim da je to uzrok da Vladimir podigne ruku na Milenu. Imaju dvoje male dece, ne znam šta mu se desilo da tako postupi”, u šoku i neverici priča njihov prijatelj.

Milena je poslednje tri godine radiila u jednoj bolnici u Drezdenu i često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa radnog mesta, kao i sa porodicom.

Nedavno je došla na kraći odmor u Kragujevac.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vladimir je Milenu upucao na spavanju i posle toga pobegao. Potraga za njim je u toku.(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker