Mika Aleksić na sudu opet vrijeđao svoje žrtve, otkrio i detalje brutalnih metoda

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume optuženom za više silovanja i spolnih uznemiravanja polaznica njegove škole, održano je danas u Višem sudu u Beogradu, prenosi Blic.

U prvom dijelu suđenja Aleksić je govorio o dijelovima optužnice koji se tiču J. V. i M. Đ.

– Kada je u pitanju J.V. tu epizodu sam krstio “okidač” jer je u zapisniku koji se tiče Milene Radulović okidač da podnese prijavu bio susret sa maloljetnom J. V. i ostale djevojke navodile su isto, posebno govoreći da je njen slučaj bio okidač za prijavu – rekao je Aleksić, prenosi Blic.

– Ona je bila ljenčuga, samoljubiva, ponašala se starije nego što je bila. Nju je zanimalo samo da upiše glumu po svaku cijenu- rekao je Aleksić.

Inače, djevojka J. V. je govorila da je Aleksić pozivao u kancelariju gdje je neprimjereno dodirivao.

Ona je rekla da je u kancelariji sjela, a da sam je ja pitao “Ko ti je rekao da sjedneš, sad ustani”. To nije ništa neobično, jer ja nisam dozvoljavao privatnost i komotnost u studiju. Nisu kod kuće i nema razloga da sjede pored mene, rekao je Aleksić i dodao:

– Pitao sam je zašto stojiš tako pogrbljeno, a potom sam je stavio ruke na stomak i leđa – rekao je Aleksić.

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić optužen za više silovanja i spolnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu gdje će danas nastaviti da iznosi svoju odbranu.

Aleksić je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem stigao u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kojem piše: “Vjerujemo Mileni Radulović”.

On je u sud stigao iz kućnog pritvora u kojem je od 10. septembra prošle godine nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Aleksić je optužen za četiri krivična djela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih djela spolnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge djevojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamjenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker