MANEKENKA IZ SRBIJE IZ KARANTINA U ITALIJI PORUČILA! Zašto ste goveda bez savesti, OSTANITE kod kuće i sačuvajte živote!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Jovana Švonja, manekenka i fotomodel, koja se udala za srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, objavila je na Tviteru da se nalazi u Italiji i da decu, koju nije dugo videla, neće još dugo videti zbog pandemije koronavirusai poručila svima da ne izlaze iz kuća i budu odgovorni. 

1130399 jovana svonja filip djordjevic ls

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Nisam videla decu od 1. marta (u Italiji sam a deca su u Srbiji) i neću ih videti bar još dve nedelje, minimum. Mogla sam da dođem pet puta do sada da sam htela, ali nisam želela da ugrožavam ničiju bezbednost iako svakako iz stana nisam ni izlazila i verovatnoća da sam se zarazila bila je veoma mala ali je svakako postojala. Dakle, u samoinicijativnom sam karantinu.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

 

Ne mogu da razumem ljudsku glupost i bezobrazluk da se mera predostrožnosti ne pridrđavaju i šetaju gradom i možda prenose virus jer njima virus ništa ne može, Sve i da nemate roditelje, bake, deke, decu, braći i sestr, tetke i strine, prijatelje o kojima brinete to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda bez trunke savesti i zdravog razuma. Ostanite kod kuće i tako potencijalno sačuvajte nečiji život”, napisala je Jovana. (Kurir)

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Imam nesto da kazem. <a href=”https://t.co/anC0tay8Cg”>pic.twitter.com/anC0tay8Cg</a></p>&mdash; Call Me Lolita (@SvonjaJovana) <a href=”https://twitter.com/SvonjaJovana/status/1239543393941950467?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 16, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker