Majka monstrum iz Srbije tvrdi da “plače svaki dan” i kaže da je ZNALA ZA KAMERE?!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nataša S. (28) iz Leskovca, majka dečaka i devojčice od 4 i 6 godina, osumnjičena je za brutalno prebijanje mališana, što je zabeleženo potresnim snimkom koji je uznemirio javnost u celoj Srbiji. Uprkos jezivim scenama sa snimka na kojima je vidno da deca trpe stravično fizičko nasilje i vređanje, njen advokat tvrdi da ona “svakoga dana plače što ne viđa decu”, da je znala za postojanje kamera, a pred Osnovnim sudom u Leskovcu zatražila je da joj se po privremenoj meri odobri viđanje dece, što joj je i omogućeno – prema odluci suda decu će viđati jednom sedmično.

U ovom sudu juče je održano tročasovno saslušanje kojem su prisustvovali advokati supružnika, kao i otac zlostavljanih mališana Aleksandar S, protiv kog je supruga podnela krivičnu prijavu za zlostavljanje. Prema saznanjima “Blica”, tužilaštvo je spojilo krivične prijave, onu koju je majka podnela protiv supruga Aleksandra S. za zlostavljanje i one koji je suprug podneo protiv nje – za zlostavljenje dece i zlostavljenje njega.

Inače, majka se nije pojavila u tužilaštvu jer je dala izjavu pre desetak dana, budući da je supružnicima zabranjeno da sastaju i komuniciraju dok se postupak ne okonča.

Podsetimo, zamenik tužioca Vesna Vlajić je upozorila da se u javnosti ne iznose nikakvi podaci vezano za ovaj slučaj, dok se ne okonča istražni postupak.

Nakon saslušanja Aleksandar S. je za “Blic” rekao da se oseća „katastrofalno posle izjave od tri sata“.

Majka “plače jer ne viđa decu” i tvrdi da je znala za kamere

– Ona svakoga dana plače što ne viđa decu – izjavio je juče nakon tročasovnog saslušanja u Osnovnom sudu u Leskovcu advokat majke Nataše S. Dragan Mladenović Gandi. Mladenović je kazao za „Blic“ i da majka osporava autentičnost snimaka. Kako navodi advokat, kamere u spavaćoj sobi postavljene su u oktobru uz dozvolu Nataše S.

– Ko je normalan da čini ono što se na snimcima vidi, a da zna da ga snimaju kamere? – pita se Mladenović.

Iz njegove izjave se može zaključiti da je tužilaštvo, ipak, uzelo u razmatranje nekoliko snimaka, na kojima se vidi kako majka brutalno tuče svoju malu decu i vređa ih, a o snimcima je, kako nezvanično saznajemo, bilo reči i tokom tročasovnog saslušanja.

Inače, na predlog Centra za socijalni rad u Leskovcu, čiji je predstavnik prisustvovao ispitivanju u tužilaštvu, majci je zabranjeno da viđa decu, koja su sada kod oca, ali ona je zatražila od suda da joj se po privremenoj meri odobri viđanje dece.

Podsetimo, pre nekoliko dana obelodanjeni su snimci izuzetno uznemirujućeg sadržaja na kojima je prikazana ženska osoba koja se brutalno iživljava nad dvoje male dece, a za taj teror osumnjičena je Nataša S, majka mališana.

Prema informacijama, A. S, otac dece, je podneo tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Deca su danas sa njim, po nalogu Centra za socijalni rad. Majci će, prema odluci Centra za socijalni rad, biti dozvoljeno da jednom nedeljno viđa svoju decu, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker