MAHMUTOVIĆ: Ćeranićeva tražila odmor, infektivno mora imati načelnika u vreme pandemije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR – Direktor Opšte Bolnice u Novom Pazaru dr Meho Mahmutović pojasnio je danas informacije o navodnom razrešenju dr Lejle Ćeranić sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja te bolneice.

rfthzrstzhrt

{module Oglas 1 – 2020}

Mahmutović je u izjavi za portal Indeksonline.rs rekao, da je Ćeranićeva heroj koji je sve vreme bila na prvoj liniji fronta u borbi protiv COVID-19 i koja je tražila godišnji odmor a da je na njeno mesto imenovan privremeni vršilac dužnosti kako ta služba nebi ostala obezglavljena.

“Netačne su informacije da je dr Lejla Ćeranić razrešena sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja. Ono što je istina, jeste da je Ćeranićeva tražila godišnji odmor i to od Subote pa je na njeno mesto imenovan vršilac dužnosti. a jedini specijalista koji može da je zameni je Binela Mavrić koja je inače zamenica načelnika Bušata i imenovana je dok je Ćeranićeva na 15-to dnevnom odmoru.

{module Oglas 0 – 2020}

Mahmutović je pojasnio da se radi o standardnoj proceduri i da će nakon povratka sa odmora ona biti vraćena na svoje radno mesto.

Na socijalnim mrežama u Novom Pazaru pojavio se dokument na kojem se vidi da je Ćeranićeva razrešena sa pozicije VD načelnika infektivnog odeljenja novopazarske bolnice.

indeksonline.rs

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker